.
Wariant I – 67,50 zł za osobę
- rosół tradycyjny z makaronem
- udko z kury z ziemniakami i surówką
- napoje owocowe – 0,25l na osobę
- kawa, herbata
- ciasto
Wariant II – 73,50 zł za osobę
- rosół tradycyjny z makaronem
- schabowy panierowany z ziemniakami i surówką
- napoje owocowe – 0,25l na osobę
- kawa, herbata
- ciasta 3 rodzaje
Wariant III – 108,50 zł za osobę
- rosół tradycyjny z makaronem, krupnik (w wazach)
- panierowany schab , pierś z kurczaka saute, karkówka w sosie pieczeniowym z ziemniakami puree, 3 rodzaje surówek (na półmiskach)
- napoje owocowe – 0,25l na osobę
- kawa, herbata (bufet)
- ciasta 3 rodzaje (bufet)
Propozycja menu przewidziana dla min 20 osób.
Nie wyrażamy zgody na wnoszenie do restauracji własnych napoi oraz jedzenia.